Önismereti munka módszereim:

 | Meditáció
 | Germán gyógytudomány
 | Kronobiológia
 | Kristály-asztrológia
 | Számmisztika
 | A SORS átalakítás Módszertana

Germán gyógytudományGermán gyógytudomány®: Az 1981-ben felfedezett Germán Gyógytudomány® (Germán Új Medicina®) egy szigorú természettörvény, melynek csupán 5 biológiai természettörvénye van, és egyetlen hipotézist sem tartalmaz. Pontosan leírja az élő szervezet orvostudományi-biológiai összefüggéseit a lélek, agy és szerv egységeként. A Germán Gyógytudományban®a lelki folyamat megegyezik a párhuzamosan és szinkronban lefutó agyban zajló, valamint az ugyancsak szinkronban lefutó testi-szervi folyamatokkal. Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása.

A Germán Gyógytudomány® alapvetően ebben különbözik az eddigi összes orvostudományi irányzattól, elsősorban a hagyományos orvostudománytól. Az agy kvázi a szervezetünk nagy számítógépe, melynek lelkünk a programozója, másfelől a test és a lélek is programozhatja közösen a számítógépet jól, vagy rosszul.


Mert semmiképp sem csak úgy igaz, hogy a lélek az agy és a szerv programozója, hanem esetleges sérüléseknél a szerv is elindíthat egy automatikus programot az agyban és a lélekben. Szem előtt kell tartanunk a lélek, az agy és a szerv folyamatos kölcsönhatásait, és az agyunkat, mint az egész szervezetünk évmilliók alatt kifejlesztett számítógépét, ha meg akarjuk érteni a Germán Új Medicina® törvényszerűségeit. A Germán Gyógytudomány® nem csak a lélek, az agy és a szerv egymáshoz való viszonyát öleli át, hanem embriológiai-ontogenetikai magyarázatokkal szolgál a megértéshez.

És valóban a megértés a kulcsszó, nem elég tudni ezekről az információkról, fel kell ismerni és meg kell érteni, hogy egy adott konfliktusunk kivel, mikor, mióta zajlik / zajlott, hiszen ez a megértés vezet el bennünket a rejtett blokkok feloldásához és végső soron a fizikai és lelki gyógyuláshoz.

http://germangyogytudomany.hu/component/jevents/month.calendar/2015/11/16/-?Itemid=50
http://www.germangyogytudomany.hu/
http://germangyogytudomany.hu/gnm-ismeretek-2/11-gnmismeretek/192-regi-mondasaink-es-a-german-gyogytudomany

© 2013, készítette: DC-Stúdió