Önismereti munka módszereim:

 | Meditáció
 | Germán gyógytudomány
 | Kronobiológia
 | Kristály-asztrológia
 | Számmisztika
 | A SORS átalakítás Módszertana

A SORS átalakítás MódszertanaMindenkiben megtalálható az erő, amellyel sorsát átalakíthatja, csak fogékonynak kell lenni rá és akarni kell. 1-1 találkozás alkalmával a múlt, jelen és az elkövetkezendő életünk tisztítása történik inga, valamint Felső Én közreműködésével és ingatáblázatok segítségével. A diszharmonikus gondolati energiákat kitisztítva, azok helyére pozitív energiát töltve belátható időn belül rendeződnek aktuális problémáink. Lehetséges, hogy 1-2 alkalom illetve 1-2 óra nem lesz rá elég, ez teljesen egyedi, kinek milyen mélyen gyökerező hitrendszerbeli akadályai vannak.

A negatív energiák környezetünkből való kitisztulásával tapasztalhatóvá válik, hogy a magasabb rezgések irányításának hatására kedvező irányt vesznek addigi egészséggel, anyagiakkal kapcsolatos gondjaink, illetve egyéb társas kapcsolataink.Vagyis nagyszerű lehetőség tudatalatti gátjaink tudatossá tételével sorsunk pozitív irányú befolyásolására!
Mivel személyiségünket, sorsunkat, testi-lelki állapotunkat, hitrendszereinket tudattalanul is családi örökségként hordozzuk, a közös "családi lélekbe" mindenki benne foglaltatik, aki a családhoz tartozik, akár tudunk a létezéséről, akár nem. Ebbe a nagy egészbe ágyazódik bele az egyes ember élete, és sokszor oly módon irányítja azt a közösség morfogenetikus mezője, hogy az illető nem is tud róla. Szenvedés, hiányérzet, nehéz élethelyzetek, rosszul működő kapcsolatok formájában nyilvánul ez meg. A család-lélekállítás is része ennek a rendszernek, ami által jobban megérthetjük szeretteink cselekedeteit. A lényeg, hogy a múlt helyett a jövőre koncentráljunk. A gyógyulás, illetve változás azzal kezdődik, ha a múltat a megoldatlan dolgokkal együtt elfogadjuk, és nyitottá válunk más, újszerű, hatékonyabb jövőbeli megoldások felé.


Albecz János által továbbfejlesztett módszer. (www.sorstisztitas.hu)
© 2013, készítette: DC-Stúdió